Zondag 5 juli - Rebellion x Flipside @ Oldschool - Amsterdam

Zondag 5 juli - Rebellion x Flipside @ Oldschool - Amsterdam

Maandag, 29 juni 2015 - 23:11

Rebelse gezelligheid in de Schoolyard van Flipside 

Elk jaar is het weer raak! Elk jaar trappen we er weer in en worden we op 5 mei gezogen naar het Westerpark waar de Rebellion posse hun ding doet: Het hosten van het “house” gedeelte van het Amsterdamse bevrijdingsfestival “Het Vrije Westen”, buiten bij de Westerunie. En elk jaar weer zorgen ze ervoor dat we de rest van de dag niet meer meemaken wat er allemaal nog meer te beleven is op het festival of in de rest van de stad want we komen er niet meer weg!
De ongedwongen en meeslepende gezelligheid van Rebellion werkt als honing op bijen blijkbaar want het is steevast de drukste area van het festival.

Diezelfde meeslepende gezelligheid gaan we nu meemaken aanstaande zondag 5 juli bij Flipside! Dan strijkt Rebelion namelijk bij ons neer en nemen ze bezit van het schoolplein om er een gezellige boel van te maken. Muzikale gezelligheid gebracht met ballen en overduidelijke pret. Wil jij deze gezelligheid meemaken? Kom dan op zondag 5 juli naar Flipside in Oldschool-Amsterdam! Paar minuutjes lopen vanaf Station Amsterdam-RAI bevinden wij ons in een oud schoolgebouw. Deze zondag is variërend van house tot deephouse, techhouse en techno. Met buiten het schoolplein om te dansen en binnen nog een area. Je komt er niet meer weg!

♫ LINE UP ♫
LIVE:
David Hülsken
Rauwkost

DJ SETS:
Arcade Soundsystem
Ben Klein
Du Chatinier
DJ JP aka Lonestriker
Moritz
Papa

Event on Facebook: http://bit.ly/RebellionxFlipside


Geen Rockit Area @ Ultrasonic 2018

Maandag, 29 januari 2018 - 18:06

Rockit @ Ultrasonic met HEY!

Dinsdag, 28 februari 2017 - 18:06

Zondag 19 juli: Melon & Friends @ Flipside

Dinsdag, 14 juli 2015 - 02:02

Zondag 12 juli: Flipside @ Oldschool

Donderdag, 9 juli 2015 - 14:02

21 juni @ Flipside: We Are The Music Makers

Maandag, 15 juni 2015 - 05:05