zaterdag 1 september a.s.: HUMANOID… Earth calling Mars…

zaterdag 1 september a.s.: HUMANOID… Earth calling Mars…

Donderdag, 23 augustus 2012 - 02:02

Na afloop van de festivals vindt op zaterdag 1 september, op een steenworp afstand van het populaire Valtifest, “HUMANOID… Earth calling Mars..” plaats.
Onder het mom “Once in a lifetime opportunity: meet the locals at Undercurrent!” openen we de deuren van de UNDERCURRENT om 23:00 uur en verwelkomen we alle festivalgangers die nog even willen doorknallen tot in de late uurtjes.


UNDERCURRENT, gelegen op het water van het IJ, nabij het NDSM-werf in Amsterdam Noord, is inmiddels een begrip op het gebied van alternatieve feestlocaties in Amsterdam en bekend van uitverkochte techhouse feesten en geroemd om de parkeergelegenheid en bereikbaarheid. Het uitzicht op het water met aan de overkant de skyline van Amsterdam voegt een extra dimensie toe aan deze unieke locatie.

De buitenaardse muzikale tunes worden verzorgd door een aantal levende legendes des lage landen. Eerdhuizen, Remy en Bart Skils veranderen op deze avond de bekendste drijvende locatie in een dampende en kolkende club. Victor Badoux, Timothy Watt, Stefano Richetta en MC Pryme maken de line-up zo goed als compleet want natuurlijk is het, zoals het hoort op een afterparty van de festivals, ruimte overgelaten voor een special guest die op de avond bekend wordt gemaakt.

Buitenaardse maar vooral uitzinnige taferelen. Humans, aliens, space dj’s and locals… That's HUMANOID. Beam me up scotty!

Kaarten:
Kaarten zijn verkrijgbaar via deze site en kosten € 10,00 (ex fee) of anders aan de deur voor 15,00 euro

HUMANOID… Earth calling Mars…
zaterdag 1 september 2012
Undercurrent - TT Vasumweg 93 - Amsterdam
Open: 23.00-06.00
artiesten | Eerdhuizen . Bart Skils . Remy . Timothy Watt . Victor Badoux . Stefano Richetta . MC Pryme. Special Guest

Bereikbaarheid:
Pont
GVB pont naar NDSM-werf. 10 minuten vanaf het Centraal Station. Undercurrent ligt ongeveer 400 meter naar links. Terug kan je het beste met het Buiksloterweg-veer want het pont vanaf het NDSM-werf begint laat in de ochtend. Er varen sloepjes in de ochtend rechtstreeks van de Undercurrent naar het Centraal Sation.

Fietsroute
Vanaf het Buiksloterweg-veer. Volg het fietspad langs de Buiksloterweg en blijf vervolgens de fietsbordjes richting Oostzaan volgen. Je komt dan op de Klaprozenweg. Volg de borden NDSM-werf en sla op de TT Vasumweg rechtsaf. 200 meter verder ligt de Undercurrent.

Bus
Vanaf Amsterdam Centraal: Lijn 35 (uitstappen bij halte Atatürk) en bus 38 of 94 (uitstappen bij halte Klaprozenweg).

Auto
Er is meer dan genoeg parkeergelegenheid bij de Undercurrent. Vanaf ringweg A10: afslag S118 (Tuindorp Oostzaan). Op de tweede rotonde rechtsaf (Softwareweg). Na 150 meter linksaf (TT Vasumweg). Undercurrent ligt ongeveer 200 meter aan je rechterhand. Je kunt hier gratis parkeren.

Geen Rockit Area @ Ultrasonic 2018

Maandag, 29 januari 2018 - 18:06

Rockit @ Ultrasonic met HEY!

Dinsdag, 28 februari 2017 - 18:06

Zondag 19 juli: Melon & Friends @ Flipside

Dinsdag, 14 juli 2015 - 02:02

Zondag 12 juli: Flipside @ Oldschool

Donderdag, 9 juli 2015 - 14:02

21 juni @ Flipside: We Are The Music Makers

Maandag, 15 juni 2015 - 05:05