Warren Fellow, Wouter de Moor, Bas Amro, Floris Regoort (Rauwkost) en Klankarbeit te gast bij 5 years HEY! Muzik

Warren Fellow, Wouter de Moor, Bas Amro, Floris Regoort (Rauwkost) en Klankarbeit te gast bij 5 years HEY! Muzik

Woensdag, 11 januari 2012 - 09:09

ROCKIT presents: 5 years of HEY! Muzik.

In samenwerking met Fresh FM organiseren we op zaterdag 28 januari het 5 jarige jubileum van HEY! Muzik in de Westerunie. Een vijfjarig jubileum met maar liefst vijf gast dj’s van eigen bodem; Warren Fellow, Wouter de Moor, Bas Amro en LIVE optredens van Floris Regoort (Rauwkost) en Klankarbeit.

Van de vijf gast dj's/liveacts stonden er twee al meermaals zij aan zij met Michel op verschillende HEY! avonden. Wouter de Moor & Warren Fellow behoren dan ook niet voor niets tot Michel zijn favoriete Nederlandse collega’s. Beiden lopen over van ervaring en veelzijdigheid en weten als de beste een avond te openen, af te sluiten en prime time de handen in de lucht te krijgen.

Bas Amro is één van de 3 nieuwe acts van de avond. Op zestienjarige leeftijd bracht Bas zijn eerste release uit en vanaf toen ging het snel. In 2011 had hij al een hele rits gigs achter zijn naam staan, en niet de minste. Op onder andere Cocoon on the beach, 24hr party people & ROCKIT Open Air liet deze net twintiger zien een grote toekomst te hebben.

Floris Regoort
is onderdeel van het voor velen bekende duo Rauwkost maar sinds kort ook alleen op de bühne te bewonderen. Vorig jaar was zijn optreden 1 van de hoogtepunten tijdens het uitverkochte 4jarig bestaan, dus mag hij dit jaar niet ontbreken. Net als de twee Rotterdamse mannen van Klankarbeit voorspelt Michel hem een grote toekomst. Floris heeft enorm veel kwaliteiten als producer en weet deze ook over te brengen in een club, een redelijk zeldzame kwaliteit.

Met daarbij de livesound van het hot new duo Klankarbeit is het plaatje compleet. Hun nieuwste release met Nina Kinert "Art is hard " is nu al bijna een classic terwijl de plaat pas deze maand uitkomt, dat belooft wat!

Op vrijdag 27 januari wordt alvast begonnen met het vieren van het vijfjarige jubileum door middel van een maar liefst vijf uur durende HEY! Muzik uitzending op Fresh FM vanaf 19.00 uur.
Gedurende deze show zullen alle op zaterdag uitgenodigde artiesten act de presence geven. Vijf uitgenodigde artiesten, vijf uur muziek en vijf dikke te winnen prijspakketten. En of dat nog niet genoeg is, één hoofdprijs met vijf vrijkaarten voor het jubileumfeest in de Westerunie. Tune in dus!

Geen Rockit Area @ Ultrasonic 2018

Maandag, 29 januari 2018 - 18:06

Rockit @ Ultrasonic met HEY!

Dinsdag, 28 februari 2017 - 18:06

Zondag 19 juli: Melon & Friends @ Flipside

Dinsdag, 14 juli 2015 - 02:02

Zondag 12 juli: Flipside @ Oldschool

Donderdag, 9 juli 2015 - 14:02

21 juni @ Flipside: We Are The Music Makers

Maandag, 15 juni 2015 - 05:05