ROCKIT presents 5 years of HEY! Muzik

ROCKIT presents 5 years of HEY! Muzik

Woensdag, 11 januari 2012 - 09:09

HEY! Muzik, het radio programma van Michel de Hey op Fresh FM, bestaat al weer bijna 5 jaar. En aangezien Michel wel van feestjes, partijen, ballonnen en slingers houdt moet dit natuurlijk groots gevierd worden.
In samenwerking met Fresh FM organiseren we op zaterdag 28 januari het 5 jarige jubileum van HEY! Muzik in de Westerunie. Een vijfjarig jubileum met maar liefst vijf gast dj’s van eigen bodem; Warren Fellow, Wouter de Moor, Bas Amro en LIVE optredens van Floris Regoort (Rauwkost) en Klankarbeit.


De radioshow van Michel is elke vrijdag vanaf 21.00 te horen op Fresh FM (voor de frequenties kijk op www.fresh.fm). Via website van Michel en de verschillende social media komt er ook elke week een gloednieuwe Podcast online. Een uur lang nieuwe releases, ouwe klappers en veel onuitgebracht materiaal.

Op vrijdag 27 januari wordt alvast begonnen met het vieren van het vijfjarige jubileum door middel van een maar liefst vijf uur durende HEY! Muzik uitzending op Fresh FM vanaf 19.00 uur.
Gedurende deze show zullen alle op zaterdag uitgenodigde artiesten act de presence geven. Vijf uitgenodigde artiesten, vijf uur muziek en vijf dikke te winnen prijspakketten. En of dat nog niet genoeg is, één hoofdprijs met vijf vrijkaarten voor het jubileumfeest in de Westerunie. Tune in dus!

CD release
Om het feest compleet te maken zal Michel zijn nieuwe mixcd 5 years of HEY!Muzik ook die avond gelanceerd worden, daarop staan de favoriete tracks van Michel van de afgelopen 5 jaar met onder andere Taras van de Voorde, Joris Voorn, Secret Cinema. Deetron, Gerd, Warren Fellow, Rodriguez Jr, Jeff Moore& Jamie Lie A Kwie, Philogresz, Steve Rachmad, Egbert en meer, een cd die je niet mag missen!!!

Kaarten voor de Westerunie kosten in de voorverkoop maar 13 euro en zijn te verkrijgen via deze website en Paylogic. Je kan ook terecht bij de Primera winkels in het land.

Zie voor meer info ook www.micheldehey.com en www.fresh.fm
Facebook www.facebook.com/micheldeheyofficial of www.facebook.com/rockitnl

Geen Rockit Area @ Ultrasonic 2018

Maandag, 29 januari 2018 - 18:06

Rockit @ Ultrasonic met HEY!

Dinsdag, 28 februari 2017 - 18:06

Zondag 19 juli: Melon & Friends @ Flipside

Dinsdag, 14 juli 2015 - 02:02

Zondag 12 juli: Flipside @ Oldschool

Donderdag, 9 juli 2015 - 14:02

21 juni @ Flipside: We Are The Music Makers

Maandag, 15 juni 2015 - 05:05