Line up Djax it Up 25th Anniversary kick-off in Westerunie bekend

Line up Djax it Up 25th Anniversary kick-off in Westerunie bekend

Woensdag, 25 december 2013 - 02:02

Line up Djax it Up 25th Anniversary kick-off party in Westerunie

(Geen zin om te lezen? Klik dan hier voor de mindblowing trailer!)

Miss Djax en Rockit hebben de krachten opnieuw gebundeld en deze samenwerking manifesteert zich in de vorm van een XL editie van het meest bekende hard techno fenomeen van Nederland: Djax it Up.
Wederom keert Miss Djax terug naar de Westerunie en ook deze keer neemt zij alleen de beste DJ’s mee om de tour van het 25-jarig jubileum van haar platenlabel Djax Records in te luiden met nationale en internationale techno beats.


De line up bestaat uit een lekkere mix van techno en hard techno uit binnen en buitenland:

Pet Duo
Fatima Hajji
Miss Djax
Du’Art
Invite
VJ Yzco


Pet Duo
Het Braziliaanse duo dat uitermate goed bekend is onder het Djax it Up publiek. Hun muziek kenmerkt zich door diepe, harde en donkere sounds die je de hele nacht aan het dansen houden.
Zij gaan hard en knallen altijd het dak gegarandeerd van de tent.

Fatima Hajji
In Spanje wordt zij beschouwd als de hard techno godin en die titel begint ze hier in Nederland ook al snel eigen te maken. Haar muziek is krachtig en veelzijdig en in combinatie met haar sublieme mixing skills is dit altijd een perfecte formule voor een geslaagde avond.

Miss Djax
Al 25 jaar zet Miss Djax, met haar platenlabel Djax Records, Nederland op de techno kaart van de internationale techno scene. Haar sound is uniek en zij streeft er altijd naar om het beste uit haarzelf en haar muziek te halen. Van techno tot acid en van old skool tot hard techno: zij is overal in thuis.
De techno Queen is na 25 jaar alleen maar gegroeid en heeft altijd weer een verrassing in petto.

Du’Art
Het Portugese techno wonder dat altijd weer met open armen wordt ontvangen in de Djax it Up community. Zijn tribal techno op 3 decks is energiek en diep en wordt door velen omschreven als de ultieme perfectie.

Invite
Invite is een talent van eigen bodem. Zijn muziek is veelzijdig en hij weet zijn sets altijd perfect op de setting en het publiek in te stellen.

VJ Yzco
Djax it Up is niet alleen een genot voor de oren, maar ook aan het visuele aspect wordt zeer veel aandacht gegeven. VJ Yzco is daar verantwoordelijk voor en hij brengt de Djax it Up ervaring op een hoger niveau met zijn meeslepende underground visuals, geweldige trailers en aftermovies.

Djax Daniels
De Djax Daniels staat koud en het feest kan beginnen. Er is zoals altijd een merchandise stand aanwezig waar je terecht kunt voor Djax goodies en de nieuwe 25th Anniversary Djax shirtjes.

Tickets:
De tickets kosten €19,- in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar op deze site en bij Paylogic. Haal je tickets van tevoren om teleurstelling te voorkomen.

Voor meer info check ook:
www.djaxitup.com
www.facebook.com/missdjax
www.facebook.com/rockit

Voorlopige tour data van de Djax it Up 25th Anniversary Tour:
22.02.2014: Westerunie, Amsterdam, Holland
12.04.2014: Rodenburg, Beesd, Holland
31.05.2014: Florida135, Fraga, Spain

TRAILER:
http://youtu.be/U_bfVibCPpA

BE PART OF THE LEGEND!

Geen Rockit Area @ Ultrasonic 2018

Maandag, 29 januari 2018 - 18:06

Rockit @ Ultrasonic met HEY!

Dinsdag, 28 februari 2017 - 18:06

Zondag 19 juli: Melon & Friends @ Flipside

Dinsdag, 14 juli 2015 - 02:02

Zondag 12 juli: Flipside @ Oldschool

Donderdag, 9 juli 2015 - 14:02

21 juni @ Flipside: We Are The Music Makers

Maandag, 15 juni 2015 - 05:05