Laatste info Ultrasonic Festival

Laatste info Ultrasonic Festival

Woensdag, 25 juli 2012 - 23:11

Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zover: Het debuut van Ultrasonic Festival op de mooie Maarsseveense Plassen in Maarssen (Utrecht) . Wij kijken er naar uit en jij hopelijk ook! Het blijft spannend met het weer; er kan een buitje vallen maar de zon is zeker ook aanwezig. En de temperatuur wordt aangenaam, rond de 23 graden.

De timetable is intussen bekend gemaakt. Check ‘m hier op de site of ga naar www.ultrasonic.nl.

Kaartverkoop
De kaartverkoop loopt door en zoals gebruikelijk de laatste dagen erg hard. Wil je deze eerste editie van Ultrasonic Festival niet missen bestel dan nu je kaarten.

Openbaar vervoer en pendelbussen
Vanaf NS-station Utrecht CS vertrekken de eerste pendelbussen om 11.00 uur naar het festival. Met de Pendelbus ben je het snelst op het festival en heb je ook geen oponthoud bij het weggaan.
Opstapplek Pendelbussen: Veemarktplein, voor de ingang van de Jaarbeurs.

Een pendelbusticket kost Euro 5,- in de voorverkoop en Euro 8,- bij de pendelbushalte.
Koop je pendelbus kaart in de voorverkoop. Het is goedkoper en zorgt voor een betere doorstroom. Haal 'm hier http://www.onlineticket.nl/evenement/471/1/ultrasonic_festival/pendelbustickets.

Per auto
Vanaf de A27 neem je afslag 31 (Utrecht-Noord). Vanaf de A2 neem je afslag 6 (Maarssen). Volg de borden ‘Ultrasonic Festival’ en volg de aanwijzingen de verkeersregelaars voor een soepel verloop. Om opstoppingen op de toegangswegen te voorkomen adviseren we om zo vroeg mogelijk te komen. Traffic Support biedt je via Onlineticket.nl nu ook de mogelijkheid om je parkeerkaart in de voorverkoop te halen. Het scheelt tijd en geld en zorgt voor een snelle doorstroom. In de voorverkoop kost het kaartje slechts € 7,50, op de dag zelf betaal je € 10,-. Bestel hier je parkeerkaart in de voorverkoop (http://www.onlineticket.nl/evenement/471/1/ultrasonic_festival/parkeertickets)

Fiets
Vanuit Utrecht fiets je richting Maarssen en volg je de fietsborden 'Maaarssenveense plassen '..
Zet je fiets in de daarvoor bestemde rekken vlakbij de hoofdingang van het festivalterrein.

Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig, verzorgd door Lockerbox, volgens het bekende principe: € 6,- huur, € 5,- borg. Het kan ’s avonds afkoelen dus neem voor de zekerheid iets warms mee. Er zijn genoeg kluisjes.

Huisregels
Legitimatie is te allen tijde verplicht. De minimumleeftijd is 18 jaar.
Lees voor de zekerheid de huisregels op deze site of op www.ultrasonic.nl door. Ze staan ook bij de ingang van het festivalterrein.

Drugs
Ook bij Ultrasonic geldt een zero tolerance beleid. Gebruik en verhandelen van drugs is verboden. Er wordt streng gecontroleerd; niet alleen op het terrein en bij de ingang, maar ook eromheen en op de parkeerplaats. Doe dus geen domme dingen, je bent gewaarschuwd.

Belangrijk!
Zorg dat je een goed humeur meeneemt. Het verhoogt niet alleen jouw feestvreugde maar ook van je mede feestgangers!

Geen Rockit Area @ Ultrasonic 2018

Maandag, 29 januari 2018 - 18:06

Rockit @ Ultrasonic met HEY!

Dinsdag, 28 februari 2017 - 18:06

Zondag 19 juli: Melon & Friends @ Flipside

Dinsdag, 14 juli 2015 - 02:02

Zondag 12 juli: Flipside @ Oldschool

Donderdag, 9 juli 2015 - 14:02

21 juni @ Flipside: We Are The Music Makers

Maandag, 15 juni 2015 - 05:05