Flipside in Old School: Ons nieuwe zondagmiddag concept in Amsterdam

Flipside in Old School: Ons nieuwe zondagmiddag concept in Amsterdam

Vrijdag, 6 maart 2015 - 18:06

 Flipside in Old School: Ons nieuwe zondagmiddag concept in Amsterdam

De perfecte zondagmiddag hangout in een unieke locatie!

Vanaf zondag 22 maart broeit er iets in Amsterdam Zuid. Samen met Gezouten Producties (3-Hoog) gaan we in de creatieve broedplaats Old School in de Rivierenbuurt, de perfecte zondagmiddag-hangout te creëren waar je natuurlijk ook kan feesten!

Underground “aan de andere kant van de stad”
Flipside is the other side oftewel de andere kant van de stad. Daar bevindt zich Old School, een oud school gebouw aan de rand van de stad, dat over een paar jaar wordt gesloopt. Old School is een creatieve broedplaats waar horeca, kunst en cultuur samenkomen en straalt de industriële, laagdrempelige underground sfeer uit, waar we allemaal zo van houden. We waren op slag verliefd!

Meerdere ruimtes, óók buiten!
Maar Old School heeft meer! Naast het Old School podium waar je in heerlijke muziek wordt ondergedompeld, is er het café op de eerste verdieping met rondom uitzicht op de omgeving. En de eyecatcher: de geweldige buitenruimte die gedurende de try outs wordt omgebouwd tot een open strandpaviljoen, inclusief écht strandzand.

Variatie in muziek & activiteiten
Vanaf 22 maart a.s. kan je dus ook terecht om te feesten want dan domineren artiesten en dj’s het roster met een gevarieerde mix van house, techhouse, techno, disco en aanverwante creatieve muzikale uitspattingen. In de komende weken gaan we timmeren, bouwen en verbouwen, decoreren en creëren we ruimte voor theater, exposities en randvermaak om jouw creatieve geest te prikkelen.

Try outs: we beginnen gewoon, doe je mee?
Bij Flipside gaan we het anders doen dan gebruikelijk. In plaats van alles kant en klaar te hebben, gebruiken we de eerste periode vanaf 22 maart tot 1 mei om gezamenlijk en met iedereen die zich geroepen voelt (dus ook met jou!) een organische broedplaats waar het goed toeven is, te creëren. Elke bijdrage tot succes wordt beloond: Als artiest krijg je de kans om je te presenteren, als bezoeker krijg je een lidmaatschap dat kortingen en andere voordelen biedt en meebouwers worden natuurlijk op speciale wijze beloond. Kortom, we beginnen gewoon en laten het groeien. Dus wees erbij in de try out periode!

Hou onze website en facebook pagina in de gaten voor data, programmeringen, overige informatie en tickets. Flipside in Old School wordt de nieuwe dynamische hotspot in Amsterdam waarbij je elke keer weer verrast wordt door de invulling, programmering en omgeving.

Flipside @ Old School
Elke zondagmiddag van 13:00-23:00 (kick off 22 maart)
Old School, Gaasterlandstraat 1, Amsterdam

Geen Rockit Area @ Ultrasonic 2018

Maandag, 29 januari 2018 - 18:06

Rockit @ Ultrasonic met HEY!

Dinsdag, 28 februari 2017 - 18:06

Zondag 19 juli: Melon & Friends @ Flipside

Dinsdag, 14 juli 2015 - 02:02

Zondag 12 juli: Flipside @ Oldschool

Donderdag, 9 juli 2015 - 14:02

21 juni @ Flipside: We Are The Music Makers

Maandag, 15 juni 2015 - 05:05