Info ROCKIT / NIGHTLIFE CIRCUS

Info ROCKIT / NIGHTLIFE CIRCUS

Nightlife Circus
Nightlife Circus vindt elk jaar plaats op oudejaarsavond in de Utrechtse Central Studios. Elk jaar worden de Central Studios omgetoverd tot een waar Circus, Nightlife Circus is meer dan een gewone stapavond, Bij Nightlife Circus draait het om de beleving met theatraal vermaak en muzikale top artiesten en dj's uit binnen en buitenland (Techno, House, Deephouse).

Openingstijden

Het nachtcircus opent zijn deuren om 21:00 en zal niet eerder sluiten als 07:00! Volle bak tijd dus om lekker te gaan met ons.
Maar kom voor 12 uur dan ontvang je een feestpakket om met ons 2014 in te knallen!

Pendelbussen
Geen zin om op de fiets te gaan of gewoon omdat je wilt drinken! Of kom je met de trein? Spring dan in een van onze pendelbussen die je brengen en ophalen.
Ze vertrekken vanaf het Jaarbeursplein tussen 20:00 en 02:00. Natuurlijk word je ook weer terug gebracht na een spetterende avond/nacht. De bussen rijden namelijk tussen 04:00 en 07:45 vanaf de Central Studios terug naar het Jaarbeursplein.
Bussen rijden vanaf het Jaarbeursplein naar Nightlife Circus vanaf 20:00 - 02:00 uur.

Tickets
De bustickets kosten €2,50 en zijn te verkrijgen via Nightlifecircus.nl of bij de chauffeur in de bus zelf.

Haal je tickets op tijd. Je kan al vroeg Early Bird tickets kopen voor € 25,-. Daarna kosten de normale kaarten € 42,50 en de Last Minute 42<50. Wees dus geen dief van je eigen portemonnee en koop je ticket snel.

Ben je echt echtecht heel laat en wil je je kaartje pas aan de kassa van het circus kopen. Dan betaal je € 50,-

Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle Primera winkels en via www.nightlifecircus.nl
Minimum leeftijd is 18 jaar.


Dresscode
Een circus is geen circus zonder circusartiesten. Daarom vragen we jullie een leuke circus outfit aan te trekken. Het kan niet gek genoeg! Uiteraard is dit niet verplicht maar het zou wel heeeeelllll leuk zijn.

Openbaar vervoer/ pendelbussen
Met de bus: Lijn 5 vanaf Utrecht CS stopt voor de deur van Central Studios.
Met de trein: Station Zuilen is op 5 minuten loopafstand van Central Studios.
Van 20:00-02:00 uur rijden er pendelbussen vanaf Utrecht CS (Jaarbeursplein) naar Central Studios.
Vanaf 04.00-07:45 uur rijden er pendelbussen vanaf Central Studios naar Utrecht CS (Jaarbeursplein).

Parkeren
Volg de aanwijzingen van de parkeerwachters voor veilig en gratis parkeren op het parkeerterrein aan de Nijverheidsweg.

Kluisjes
Na de kaartcontrole zijn er kluisjes om de jassen en tassen op te bergen.
De huur van een kluisje kost €6,- plus €5,- borg, die je terug krijgt al je het sleuteltje weer inlevert.

Evenement op Facebook: https://www.facebook.com/events/1379819802240331/


ROCKIT
ROCKIT organiseert events in diverse locaties, klein en groot. Hou de site en Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven.


ROCKIT @ ULTRASONIC FESTIVAL
Ultrasonic Festival vervangt ROCKIT Open Air op de schitterende Maarsseveense Plassen. Dit unieke recreatiegebied met prachtige groene velden omringd door bomen, strand, speeltuinen en fonteinen, is de perfecte locatie voor dit 11 uur durend festival met muziek, theater en ander entertainment.

Techno is uiteraard vertegenwoordigd in de ROCKIT tent. Check de site voor informatie.

De overige muziekstijlen zijn house, hardstyle, trance en eclectic

Locatie:
Maarsseveense Plassen
Herenweg 53
3602 AN Maarssen (Utrecht)


KAARTVERKOOP
Koop hier je kaart(-en) online!
ROCKIT werkt met Paylogic, een makkelijke, veilige en snelle manier om kaarten te bestellen.
In vijf makkelijke stappen kan je jezelf registreren en is de bestelling binnen enkele minuten gereed. Na het bestellen van de kaarten worden deze als bijlage per email verstuurd naar het door jou opgegeven email adres. Deze E-tickets hebben een unieke barcode. Print ze uit en neem ze mee naar de ingang van het festival, want dit is jouw entreebewijs! Mocht het festival niet zijn uitverkocht, zijn kaarten online beschikbaar tot 09:00 uur op de dag van aanvang (nachtevents tot 2 uur voor aanvang).

Annuleringsverzekering
Het is mogelijk om een annuleringsverzekering bij de E-ticket af te sluiten.
Paylogic werkt samen met Europeesche Verzekeringen, waardoor deze service mogelijk is. Wij adviseren om een annuleringsverzekering af te sluiten, om teleurstelling te voorkomen. Voor meer informatie hierover ga naar deze pagina of bel 0900-PAYLOGIC.

Overige verkooppunten
Winkels: Alle Primera winkels in het land


CONTACT ULTRASONIC FESTIVAL
Algemeen
Informatie over het festival kan gevonden worden op de website (www.ultrasonic.nl). Ben je opzoek naar iets en het staat er niet of wil je iets anders weten neem dan contact op met FCA Music: info[at]fca.nl

Marketing, media en promotie
Promotionele activiteiten (flyering, sampling) en het verkopen van diensten of producten op of rondom het terrein is zonder schriftelijke toestemming van de organisatie niet toegestaan. Bij illegale promotie worden alle opgelegde sancties en/of schoonmaakkosten verhaald op desbetreffende organisatie/persoon.
Meer voor informatie naar promo[at]fca.nl

Sponsoring, food en horeca
Voor informatie over sponsoring, food en horeca kan contact worden opgenomen met:
Sponsoring / Food: Cliff de L'Isle: cliff[at]fca.nl of 020-6060953
Horeca: Peter Dijkstra: peterdijkstra[at]centralstudios.nl of 030-2447040

Markt kraampjes
Voor het huren van stands / marktkramen en andere info hierover, neem contact op met Rootzz (Anne): rootzz[at]rootzz.nl of 06-19200943

Gevonden Voorwerpen
Voor gevonden voorwerpen kan je tijdens kantooruren contact opnemen met de Maarsseveense Plassen: 030-2610186 of 030-2660909


PARKEREN ULTRASONIC FESTIVAL
Parkeren kan op de daarvoor ingerichte parkeerplaatsen.
Volg de aanwijzingen van onze medewerkers voor een soepel en snel verloop.
Om opstoppingen op de toegangswegen te voorkomen wordt geadviseerd om zo vroeg mogelijk te komen.

Traffic Support biedt je via Onlineticket.nl nu ook de mogelijkheid om je kaartje voor het parkeren in de voorverkoop aan te schaffen. Het scheelt tijd en geld en zorgt voor een snelle doorstroom op de dag zelf.

ROUTEBESCHRIJVING ULTRASONIC FESTIVAL
Vanuit de richting Lelystad (Leeuwarden/Heerenveen):
Volg eerst de A6, dan de A27 richting Utrecht. Neem afslag 31 (Utrecht-Noord), nu rijd je op de N230. Volg vanaf hier de borden ‘Ultrasonic Festival’.

Vanuit de richting Zwolle (Amersfoort/Groningen):
Volg eerst de A28, dan de A27 richting Almere. Neem afslag 31 (Utrecht-Noord), nu rijd je op de N230. Volg vanaf hier de borden ‘Ultrasonic Festival’.

Vanuit de richting Amsterdam (Haarlem/Alkmaar/Den Helder):
Volg eerst de A2 richting Utrecht. Neem afslag 6 (Maarssen), nu rijd je op de N230. Volg vanaf hier de borden ‘Ultrasonic Festival’.


OPENBAAR VERVOER EN PENDELBUSSEN ULTRASONIC FESTIVAL
Vanaf NS-station Utrecht CS vertrekken de eerste pendelbussen om 11.00 uur naar het evenemententerrein. Deze blijven gedurende het hele evenement rijden.
Opstapplek Pendelbussen: Veemarktplein, voor de ingang van de Jaarbeurs.

Minder validen
Op het pendelbusstation zijn geen speciale voorzieningen getroffen voor minder validen. De pendelbus is wel toegankelijk voor minder validen. Wij adviseren om buiten de piekuren te reizen. Raadpleeg hiervoor de poll aan het eind van het boekingsproces.

Terugreis
Houd voor de terugreis rekening met een korte wachttijd bij de pendelbushalte. Houd ook rekening met extra reistijd voor het halen van je spullen uit kluisjes en de looproute naar de pendelbushalte. De laatste pendelbus vertrekt om 00.30 uur bij het festivalterrein.

Kijk goed naar de informatie van de OV-vervoerder (www.ns.nl) en houd rekening met de laatste trein- en bustijden.


TOURINGCARS ULTRASONIC FESTIVAL
Organiseer je zelf een busreis? Meld je dan hier aan (http://www.onlineticket.nl/evenement/471/1/ultrasonic_festival). Je ontvangt dan alle informatie die je nodig hebt om bij het evenement te komen en eventueel te parkeren vanaf 3 dagen voor het evenement op het door jou opgegeven e-mail-adres.


KISS & RIDE ULTRASONIC FESTIVAL
Word je gebracht of kom je per taxi? Volg dan de borden ‘Kiss & Ride’ . Er is bij het festivalterrein een plek ingericht voor het brengen en ophalen van bezoekers.

Houd er rekening mee dat er een stopverbod geldt op de grote toegangswegen naar het festivalterrein.


CASH AFREKENEN GAAT SNELLER. OOK BIJ ULTRASONIC FESTIVAL
Neem genoeg contant geld mee. Cash gaat veel sneller bij het kopen van drankmunten en pinnen gaat net iets langzamer. Daarnaast kan er altijd een storingen optreden bij de pin-automaten.


OMWONENDEN MAARSSEVEENSE PLASSEN ULTRASONIC FESTIVAL
Omwonenden van de Maarsseveense Plassen (Herenweg, Gageldijk, Oudedijk, Westbroekse Binnenweg en Nedereindsevaart) ontvangen in de eerste week van juli een brief met informatie en uitnodiging om Ultrasonic Festival te bezoeken.


OVERIGE INFO ROCKIT
WESTERUNIE
Westerunie, in het Westerpark (Amsterdam), is met z'n rauwe, industriele uitstraling, een van de mooiste locaties van de hoofdstad.
De ongedwongen sfeer en vriendelijk personeel zorgen ervoor dat je je er snel thuis kan voelen.

Sinds kort is de Westerunie voorzien van een gloednieuw en loepzuiver geluidsysteem.

Adres Westerunie:
Klönneplein 4-6
1014 DD Amsterdam